Administrasjon
IMG_0662 (5)

Tor Arne Borge
Administrerende direktør
Tel.: 91 62 97 44
E-post: tor.arne@kystrederiene.no

Tor Arne er administrerende direktør og har tidligere hatt lederjobber innen både luftfart, industri og skipsfart. Har variert utdanning med fagbrev som flyteknikker og ingeniørhøyskole. Har i tillegg en Executive MBA i Strategisk ledelse fra NHH. og lederprogram fra INSEAD i Frankrike.

Toril3

Toril Vik Veland
Maritim avdelingsleder
Tel.: 55 55 16 22/41 67 37 02
E-post: toril@kystrederiene.no

Toril er maritim avdelingsleder og har i hovedsak arbeidsoppgaver knyttet til tariffavtaler og arbeidsgiverrelaterte spørsmål. Hun jobber mye med forhandlinger med arbeidstakerorganisasjonene og har lang erfaring på området.

Britt2

Britt Ryland
Økonomiansvarlig
Tel.: 55 55 16 24/41 67 37 04
E-post: britt@kystrederiene.no

Britt er økonomiansvarlig og har i hovedsak arbeidsoppgaver knyttet til budsjett, regnskap og fakturering.

Ingunn2

Ingunn Eikeset
Forsikring/innkjøp
Tel.: 55 55 16 23/41 67 37 03
E-post: ingunn@kystrederiene.no

Ingunn har i hovedsak arbeidsoppgaver knyttet til forsikring og innkjøp. Hun forhandler frem forsikringsavtalene, og har lang erfaring på området.

IMG_0198

Kenneth Erdal
Næringspolitisk rådgiver
Tel.: 95 14 05 09
E-post: kenneth@kystrederiene.no

Kenneth har hovedfag i sammenlignende politikk fra UIB, og har tidligere jobbet for KS og Høgskolen i Bergen. Han har i hovedsak arbeidsoppgaver knyttet til myndighetskontakt, rammevilkår og kommunikasjon.

Dag

Dag Bakka
Kommunikasjonsrådgiver
Tel.: 41 45 68 07
E-post: dbakka@online.no

Dag har i hovedsak arbeidsoppgaver knyttet til kommunikasjon, nyhetsbrev og Fraktemann. Han skriver også bøker om skip, sjøfart og maritim kultur, og har forfattet jubileumsboka til FR: “Livslinje i stampesjø”.

Dag

Fornavn Etternavn
Rådgiver
Tel.: 99 99 99 99
E-post: fornavn@kystrederiene.no

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Nautilus Sjø

Øystein

Øystein Thunold
ISM/ISPS-revisor
Tel.: 91 35 50 76
E-post: oystein@nautilusism.no

Øystein er internrevisor og rådgiver i forbindelse med sikkerhetsstyring, han har ansvar for å vedlikeholde sikkerhetsstyringssystem og å følge opp egen kundeportefølje. Han kan også gjennomføre vurdering av ERM kompetanse. Øystein er avdelingsleder for ISM avdelingen i Nautilus Sjø.

Tom

Tom Thormodsen
ISM/ISPS-revisor
Tel.: 92 60 71 48
E-post: tom@nautilusism.no

Tom er internrevisor og rådgiver i forbindelse med sikkerhetsstyring, og har ansvar for å vedlikeholde sikkerhetsstyringssystem og å følge opp egen kundeportefølje.

img_0432-2

Torleiv Lien
ISM/ISPS-revisor
Tel.: 93 62 40 01
E-post: torleiv@nautilusism.no

Torleiv er internrevisor og rådgiver i forbindelse med sikkerhetsstyring, og har ansvar for å vedlikeholde sikkerhetsstyringssystem og å følge opp egen kundeportefølje.