Styret
oskar

Oskar Grimstad
Styreleder
Tlf.: 915 11 570
E-post: osk-grim@tussa.com

Oskar J. Grimstad er 63 år og fra Hareid i Møre og Romsdal. Han er tidligere stortingsrepresentant for FRP med fokus på miljø/energi og næringssaker, og har lang politisk erfaring. Han har tidligere vært styreleder i Fjord 1 MRF, styremedlem i selskap som Fjord1 Nordvestlandske, Innovasjon Norge Møre og Romsdal samt Representantskapet Norges Bank m.m.

Ivar

Ivar C. Ulvan
Nestleder – Havbruk
Tlf.: 90 11 37 46
E-post: ivar.ulvan@ulvan-rederi.no

Ivar C. Ulvan arbeider i Egil Ulvan Rederi AS som teknisk sjef og daglig leder i Halten AS og Halten Bulk. Har hovedansvaret for teknisk avdelingen, og for å utvikle nye konsepter/skip. Bakgrunn er 2 år maritim høyskole for sjøkaptein + 1 år skipsadmirasjon. Har tidligere seilt som skipper på stykkgods og fòrbåt. I Kystrederiene jobber han for grønt skifte og å få last fra land til sjø (vara er Kim Rune Bøe, NTS ASA, tlf.: 90 15 40 77,
e-post kim.rune@ntsasa.no).

Lara

Lara Konradsdottir
Styremedlem – Stykkgods
Tlf.: 97 99 15 50
E-post: lak@eimskip.no

Lara er ansatt som adm. dir. hos Eimskip Norway AS.  Hun begynte som medarbeider hos Eimskip Norway i 1997 og har tidligere jobbet som blant annet markedsdirektør og logistikk direktør til hun i 2012 overtok som adm. direktør. Lara er  opprinnelig fra Island, men flyttet til Norge i 1990 for å studere og er utdannet som Fiskerikandidat (Master of Fishery Science) fra Universitet i Tromsø (vara er Nils Tore Øpstad Melingen, tlf.: 948 70 299, e-post: nilstoremelingen@biofeeder.no)

IMG_0840 (4)

Jan Fredrik Mostraum
Styremedlem – Bulk
Tlf.: 412 48 128
E-post: mostraum@roslagen.no

 

Jan Fredrik er daglig leder i Mostraum Management AS, som hovedsaklig opererer fartøy innen transport av bulk og asfalt. De holder til på Hjelmås utenfor Knarvik. (vara er Hans Eivind Einarsen, tlf.: 933 77 007, e-post: hee@sveholmen.com)

img_0365

Magne Årvik
Styremedlem – Tankfartøy
Tlf.: 91 33 12 26
E-post: magne@fjordshipping.com

Magne er medeier og operasjonsansvarlig i Fjord Shipping AS. Utdanningsmessig har Magne handelsskole, fiskeskipper og skipsfører. Har tidligere seilt som navigatør og skipsfører på fabrikktrålere, seismikkskip, små tank og frakteskip (vara er Steinar Grontvedt, tlf.: 72 52 30 20, e-post: steinar@grontvedt-shipping.no).

Hallgeir

Hallgeir Bremnes
Styremedlem – Spesialfartøy
Tlf.: 90 15 88 02
E-post: boss@lerow.no

Hallgeir jobber som eier i HIB Holding AS, som består av flere selskaper. Lerow AS driver innen servicefartøy og undervanns operasjoner hovedsaklig mot havbruksnæringen, Thm Invest AS innen eiendomsutvikling, og Dolmøy Seafood AS og Hitralaks AS hvor en driver kvitfiskmottak og foredling, samt røykeri for inn og utland. Hallgeir er utdannet Fiskeriskipper og sjøkaptein (vara er Per Eidsvaag, tlf.: 95 92 55 28, e-post: per@eidsvaag.no).

Bente Lund Jacobsen

Bente Lund Jacobsen
Styremedlem – representerer Brønnbåteiernes Forening
Tlf.: 971 08 288
E-post: lund.jacobsen@aalesund-chamber.no

Bente Lund Jacobsen er 55 år og fra Ålesund. Hun er utdannet innen økonomi og ledelse, har en bred yrkeserfaring fra industri og internasjonale virksomheter, samt en rekke styreverv. Lund Jacobsen er i dag administrerende direktør i Mørenot Aquacultur AS, men vil gå over i ny jobb som adm. dir. i Næringsforeningen – Ålesundregionen i slutten av mai (vara er Børge Lorentzen, Norsk Fisketransport, tlf.: 977 51 392, e-post: borge@norskfisketransport.no)